2025.03.10 16:08:41
  Б.Ариунзаяа

Хоол хүнсээр дамжих өвчнөөс сэргийлэхийн тулд дараах зарчмыг баримтлаарай.

1.  Цэвэр байлгах, гараа угаах
2.  Болгосон болон болгоогүй хүнсийг тусгаарлах
3.  Хоол хүнсийг гүйцэд чанах
4.  Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалах
5.  Баталгаат ундны ус, түүхий эдийг хэрэглэх

 


© ӨВӨРХАНГАЙ АЙМАГ ДАХЬ БҮСИЙН ОНОШИЛГОО ЭМЧИЛГЭЭНИЙ ТӨВ 2023 ОН
Өвөрхангай аймаг, Арвайхээр сум, Намнансүрэнгийн гудамж, 356 тоот
+976 7032 2204, +976 7732 6666
uvurkhangaiboet@gmail.com
Нийт  248753
энэ жил  130302
энэ сар  10523
энэ долоо хоног  3636
Өнөөдөр  1151